Binnen de praktijk bieden wij medische trainingstherapie aan. Deze trainingsvorm is bedoeld voor mensen die individueel, naar een vooraf afgesproken doel willen werken.
Voorbeelden als reden om te starten met medische trainingstherapie kunnen zijn:

  • Afvallen tot een vooraf gewenst gewicht en opbouwen van een goede basisconditie.
  • Werken aan een basisconditie als basis om zelfstandig te gaan sporten.
  • Mensen die na een zware ziekte weer herstellende zijn en hun belastbaarheid en conditie weer op een verantwoorde gedoseerde manier willen opbouwen.
  • Mensen die al jaren niet meer bewegen of sporten, omdat hen in het verleden is verteld dat zij bijvoorbeeld zwakke enkels of slechte knieën hebben en geadviseerd is om inspanningen als sporten of andere vormen van bewegen te mijden. Via gerichte training zoals spierversterking en stabiliserende oefeningen is het wel degelijk mogelijk om tot verantwoord sporten of bewegen te komen. Wij willen u graag de mogelijkheden laten ervaren!
  • Mensen met een chronische blessure van een gewricht, die via gerichte training een bepaalde sport weer willen hervatten of beginnen.

Kortom iedereen die via gerichte training naar een vooraf bepaald einddoel wil gaan werken onder deskundige leiding van onze fysiotherapeuten.
U kunt bij ons een abonnement afsluiten voor 1 of 2 keer in de week, voor een duur van 3 of 6 maanden. Er zijn meerdere trainingstijden in de week beschikbaar waarop u kunt trainen.