Wij blijven in beweging en doen er alles aan om u het beste uit uzelf te laten halen. Daarom geloven wij in specialisaties. Voor elke soort klacht is er een andere specialist die u kan helpen. Wij kunnen u helpen met uiteenlopende klachten; de fysieke gevolgen van een ongeluk of ziekte, een handklacht, een sportblessure, klachten die ontstaan zijn tijdens het werk, klachten van het ouder wordende lichaam. Onze fysiotherapeuten helpen u om weer zo optimaal mogelijk te kunnen bewegen.

Wat mag u van onze fysiotherapeuten verwachten?

De eerste afspraak bestaat uit een intakegesprek en lichamelijk onderzoek.
Tijdens de intake wordt de oorzaak en de daarmee samenhangende problemen van de klacht in kaart gebracht. Nadat wij uw klacht in kaart hebben gebracht, stellen wij samen een behandelplan op. Via dit gezamenlijk opgestelde behandelplan zult u eraan werken om de oorzaak van uw klachten te veranderen en weg te nemen, zodat u kunt streven naar een goed herstel.

Binnen de behandeling maken wij meestal gebruik van oefentherapie met als doel bewegingsmogelijkheden van gewrichten en de spierkracht te vergroten. Daarnaast kan een doel van fysiotherapie het verbeteren van de houding of het verbeteren van het evenwicht/balans zijn. Wij beschikken over een grote trainingszaal, waar gericht getraind kan worden.

Als u niet mobiel genoeg bent om naar ons toe te komen, dan komt onze fysiotherapeut bij u aan huis of naar de zorginstelling.