Amber van Orden

Fysiotherapeut

Specialisaties

COPD/COVID, schouderklachten

Aanwezig

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Big registratie

19925681704


Over Amber
Als kind was ik altijd erg nieuwsgierig, ik wilde alles begrijpen en beter maken. Ik ben in 2019 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam als Fysiotherapeut. Tijdens verschillende stages ben ik erachter gekomen dat mijn interesse in het helpen van revaliderende mensen met longklachten ligt.

Na mijn studie ben ik direct gestart als Fysiotherapeut bij InMotion Fysiotherapie en Fitness. Hier kan ik mij momenteel richten op onder andere het behandelen van longklachten.

Éen van de onderdelen van dit vak waar ik veel plezier uit haal is dan ook het onderzoeken waar de klachten vandaan komen. Ik vind het belangrijk om de mens als geheel te zien en mij niet alleen te richten op de klachten. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je samen naar het grotere plaatje kijkt, je mensen beter begrijpt en je therapie beter kan aanpassen op de behoefte van de persoon.

Verder vind ik het erg interessant om na te denken over nieuwe mogelijkheden in het vak, welke mensen ondersteunen om in beweging te komen en blijven.

In mijn dagelijks leven ben ik graag actief bezig; Ik ga graag skeeleren, zwemmen of doe groepslessen. In de natuur maak ik tijdens wandelingen nog wel eens gebruik van mijn turnverleden. Naast sporten hou ik van koken, lezen, en ben ik graag met vrienden.