Jaap van der Jagt

Fysiotherapeut

Specialisaties

Manueel therapeut, Echografist, Handtherapeut, kaakklachten

Aanwezig

  • Vrijdagochtend InMotion Fysiotherapie
  • Maandagochtend Fysiotherapiepraktijk Maaswijk

Big registratie

99033993004


Over Jaap
In 1990 ben ik de praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie Maaswijk in het gezondheidscentrum Maaswijk gestart na eerst de nodige ervaring in de reguliere particuliere praktijk, verpleeghuis en gezondheidscentrum opgedaan te hebben.

In 2009 zijn Sabrina Bijl-Fortes en ik de praktijk van InMotion Fysiotherapie en Fitness B.V. gestart. Vanuit onze eigen praktijken InMotion Ergotherapie en Fysiotherapiepraktijk Maaswijk was er de behoefte om een gezamenlijke praktijk te starten, welke zich meer op het gebied van bewegen, revalideren en training moest gaan richten. Zo is er de afgelopen jaren door intensieve samenwerking tussen de praktijken een paramedisch samenwerkingsverband ontstaan, welke in samenwerking met andere disciplines in de eerstelijnsgezondheidzorg een goede en brede hulpverlening biedt. In mijn visie van de behandeling staat de mens als geheel centraal en wil ik daaruit volgend samen met onze cliënten werken aan een goed of zo optimaal mogelijk herstel.
Hierbij vind ik de eigen verantwoording van onze cliënten voor het werken aan herstel erg belangrijk. Het is voor mij dan ook steeds weer een uitdaging om samen aan het werk te gaan om de ontstane problemen met elkaar proberen op te lossen. Ik heb mij in de loop der jaren gespecialiseerd in de manuele therapie, met name in de behandeling van wervelkolom gerelateerde klachten. In 2008 heb ik mijn upgrade tot Master in de manuele therapie voltooid. Daarna heb ik de opleiding voor echografist gevolgd. Via de echografie in onze praktijk kunnen wij nu echo’s maken van alle gewrichten. Wat een grote meerwaarde is in de diagnostiek van klachten aan het bewegingsapparaat.

Sabrina Bijl en ik hebben de opleiding voor handtherapeut gevolgd en kunnen via een multidisciplinaire benadering mensen met handproblemen helpen.