Jetty Roos

Fysiotherapeute

Specialisaties

  • Neurologische aandoeningen (CVA, MS en Parkinson)
  • Medical Taping Concept
  • Oedeemtherapeut i.o.

Aanwezig

  • Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Over Jetty
In 2010 ben ik aan de Hogeschool Leiden afgestudeerd als fysiotherapeut. Tijdens mijn stages merkte ik al snel dat ik het begeleiden van de revalidatie van mensen met een neurologische aandoening erg interessant vond.

Direct nadat ik afstudeerde vond ik een baan in Oegstgeest waar ik 4,5 jaar heb gewerkt en waar ik veel cursussen heb gedaan op het gebied van de neurorevalidatie. In Oegstgeest zette ik Parkinson beweeggroepen op en heb ik nauw samengewerkt met revalidatiecentra, neurologen en andere disciplines. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik heel veel ervaring heb opgedaan in het behandelen van mensen met niet aangeboren én aangeboren neurologische aandoeningen.

Inmiddels ben ik geregistreerd Parkinson fysiotherapeut bij het Parkinsonnet én ben ik geregistreerd MS (Multiple Sclerose) Fysiotherapeut bij MS zorg Nederland. Naast de Neurorevalidatie vind ik het leuk om groepstrainingen te geven en ben ik een enthousiaste en gedreven algemeen fysiotherapeute. Momenteel volg ik de opleiding tot Oedeemtherapeute.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Ik ben dan ook regelmatig te vinden op mountainbike parcours in Nederland en België, loop ik hard en wandel ik veel met mijn honden.