Nikita de Lange-Leich

Fysiotherapeut

Specialisaties

ParkinsonNet therapeut, Neurologische aandoeningen, Claudicatio

Aanwezig

Dinsdag, woensdag en vrijdag


Over
Ik ben in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeute op de Hogeschool Rotterdam. Sindsdien werk ik met veel plezier en is het voor mij iedere dag weer een uitdaging voor mij om de beste zorg te kunnen leveren die ik kan bieden aan mijn cliënten.

De afgelopen jaren ben ik mij met name gaan specialiseren in de neurologische doelgroep. Ik ben lid van het Parkinsonnetwerk. Daarnaast heb ik ook ervaring met andere neurologische problematiek, zoals: beroerte, ms en polyneuropathie.

Sinds juni 2021 ben ik werkzaam bij InMotion Fysiotherapie. Ik vind het zeer belangrijk om de cliënt centraal te stellen en hulp en begeleiding te bieden. Ik probeer dan ook om echt te luisteren naar wat iemand nodig heeft om verder in het leven te komen. Hoe groot of klein deze hulpvraag ook is; ik probeer met veel enthousiasme een behandeltraject op te zetten en samen stap voor stap dit doel te bereiken. Een goede samenwerking met collega’s is voor mij in dit proces ontzettend belangrijk.

Buiten mijn werkzaamheden ben ik graag met mijn gezin en/of vrienden leuke activiteiten aan het ondernemen. Verder ben ik gek op dieren en maak ik dan ook veel tijd vrij voor onze hond.