Sabrina Bijl-Fortes

Ergotherapeut InMotion Ergotherapie, Eigenaar

Specialisaties

  • Handtherapeut, Parkinson, COPD, Neurorevalidatie, Dementie (EDOMAH)

Aanwezig

  • Dinsdag, donderdag en vrijdag

Over Sabrina
In januari 2008 ben ik de praktijk InMotion Ergotherapie begonnen. Inmiddels is de praktijk uitgegroeid tot een praktijk met meerdere medewerkers, behandelen we verschillende doelgroepen van kinderen tot ouderen en hebben we verscheidene specialisaties.

Sinds 2009 ben ik, naast mijn eigen praktijk, samen met Jaap van der Jagt eigenaar van InMotion Fysiotherapie en Fitness. In het verpleeghuis was ik gewend om veel samen te werken met andere disciplines. Door de start van onze gezamenlijke praktijk was de eerste stap gezet, naar een meer multidisciplinaire aanpak. De afgelopen jaren zijn onze drie praktijken steeds meer samen gaan werken en zijn gezamenlijke projecten/behandelingen gestart, dit ook in samenwerking met andere disciplines buiten onze praktijken.

Samenwerken, gebruik maken van elkaars deskundigheid en expertise en daarbij het bieden van kwalitatief goede zorg, waarin de cliënt centraal staat, is erg belangrijk binnen onze praktijken. Het nastreven van één visie en het opzetten van een paramedisch team is een uitdaging, een leuk en enthousiast streven en geeft veel voldoening.