Silvia Boogaard

Locatie Coördinator InMotion Fysiotherapie, Fysiotherapeut

Specialisaties

Knie- en enkelklachten, Sportgerelateerde klachten, 70+ fit, Diabetes, Artrose

Aanwezig

Maandag, woensdag en donderdag

Big registratie

69910702704


Over Silvia
In 2002 heb ik de sportopleiding het CIOS te Goes afgerond. Ik ben afgestudeerd met het profielvak Fitnesstrainer C en keuzevakken Loop- en conditietrainer, sportmassage en voetbaltrainer/coach III. Vervolgens heb ik in 2008 mijn Fysiotherapie diploma behaald aan de Hogeschool Avans in Breda.

Van jongs af aan heb ik altijd gevoetbald op hoog niveau. Ik heb een grote passie voor voetbal. In het verleden heb ik ook ervaring op gedaan als fysiotherapeut/hersteltrainer voor diverse KNVB-jeugd teams en Heren 1 voetbalteams.

Mede omdat ik een grote affiniteit met sport heb en een CIOS achtergrond heb, liggen mijn interesses en specialisaties vooral op het gebied van sportrevalidatie en het geven van medische trainingstherapie/fitness. Ik maak veel gebruik van cognitrain training in de (sport)revalidatie.

Verder ben ik mij op het moment aan het specialiseren en aan het ontwikkelen met diverse scholingen/cursussen met betrekking tot de gewrichten van de benen zoals heup/knie en enkel blessures en aandoeningen.
Daarnaast geef ik bij InMotion ook training, zowel individueel als in groepsverband, aan mensen met Diabetes type 2 en Artrose. Ook geef ik 70+ en fit (medische training voor ouderen).