Sinds kort ben ik weer aan het werk als (kinder) fysiotherapeute bij fysiotherapie Maaswijk. Na een ski ongeval ben ik gelukkig weer voldoende opgeknapt om weer aan de slag te gaan!

Klik hier voor mijn visitekaartje.

Onlangs heb ik een mooie cursus succesvol afgesloten bij Anders Kijken Naar Kinderen. Deze cursus heeft mijn inzicht in de ontwikkeling van het 0-2-jarige kind nog meer vergroot.

Ik ondersteun kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar om beter te functioneren in hun fysieke en sociale omgeving. Vanaf de geboorte ontwikkelen kinderen zich door te spelen en te bewegen. Om de wereld te ontdekken en je te ontwikkelen is bewegen van groot belang. Hierdoor kunnen kinderen meedoen met spelen, sporten en leren. Soms loopt deze ontwikkeling niet vanzelf. In dit geval kom ik graag in beeld om uw kind met mijn specifieke kennis en ervaring de beste begeleiding te bieden.

Mijn behandelwijze zie ik als een reis. Een reis die we samen maken om op eigen kracht weer door te kunnen gaan! Ieder kind is uniek en ontwikkeld zich op zijn eigen niveau. De route die we nemen zal dus altijd afgestemd zijn op uw kind.

Ik kan uw kind terzijde staan bij sportblessures, groei gerelateerde afwijkingen, denk hierbij aan; scoliose, problemen bij een vertraagde motorische ontwikkeling, een voorkeurshouding bij zuigelingen en nog veel meer. Daarnaast kan ik ouders ook ondersteuning bieden met een kind dat prematuur of dysmatuur geboren is.

Unieke samenwerking met Ergotherapie!

“Wij brengen de ontwikkeling van het kind in beweging”

Ik werk samen met Monique Brglez- Bosch (Ergotherapeut), hierdoor kunnen wij nog breder kijken naar de ontwikkeling van uw kind. Niet alleen de motoriek komt dan langs, maar bijvoorbeeld ook de uitvoer van de dagelijkse en schoolse activiteiten (denk hierbij aan schrijven, aankleden, naar school gaan, veters strikken etc.) in relatie tot het bewegend functioneren. Door deze unieke samenwerking kunnen wij op beide gebieden mogelijkheden creëren voor kinderen. Daarnaast zijn Monique en ik specialist op het gebied van sensorische informatieverwerking bij kinderen.

Als u vragen heeft of meer informatie wilt, neem dan contact met mij op!