Functionele looptraining

Bij een voorste kruisband reconstructie, sportblessures of andere beenklachten kan het voorkomen dat uw looppatroon veranderd. Door pijn, stijfheid en bewegingsangst kunt u uw benen op een verkeerde manier belasten of juist de klacht in stand houden.
Om het looppatroon te corrigeren en te verbeteren hebben wij “Functionele Looptraining” ontwikkeld. De looptraining kan ook ingezet worden als blessurepreventie.

U gaat onder begeleiding van onze fysiotherapeut in groepsverband in de trainingszaal aan de slag.

> Meer informatie

Jong en Fit beweeggroep

Is uw kind tussen de 8 en 14 jaar? En heeft hij/zij zin om op een verantwoorde manier onder begeleiding te gaan sporten? Dan kan uw kind meedoen met de Jong en fit-beweeggroep.
Deze beweeggroep wordt gegeven in de trainingszaal bij InMotion Fysiotherapie door onze kinderfysiotherapeut Marinka.

In kleine groepjes zullen we trainen aan onze core met een stukje pilates. Circuit training en conditietraining komen ook aanbod. In de lessen staat plezier voorop! Er wordt in kleine groepjes van maximaal 6 deelnemers op een speelse, afwisselende en leuke manier getraind. De duur van een les is 45 minuten en na drie maanden zal er met u en uw kind de vooruitgang geëvalueerd worden. Ook is het mogelijk om elk moment in te stappen.

> Meer informatie