Skip to main content

Nieuws

Vacature Interieurverzorger 12 uur

logo Fysiotherapiepraktijk Maaswijklogo InMotion Fysiotherapie & Fitnesslogo InMotion Ergotherapie

Wij zijn op zoek naar een Interieurverzorger, 12 uur per week #alles begint bij een goede basis!

Een duobaan behoort tot de mogelijkheden!

Heb jij oog voor detail en een passie voor schoonmaak en hygiëne? Lees dan snel verder…

Interieurverzorger

12 uur per week

Onze praktijken
Wij bestaan uit drie verschillende praktijken. InMotion Fysiotherapie, InMotion Ergotherapie & Fysiotherapie Maaswijk. Door onze speciale samenwerking en gezamenlijke visie kunnen wij een zo compleet mogelijke begeleiding/coaching bieden, dit maakt ons uniek!

Wat ga je doen?
Alles begint bij een goede basis. Jouw werkzaamheden zijn het visitekaartje van onze praktijken. Als interieurverzorger ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en hygiëne van onze twee praktijken, die beide in Spijkenisse Maaswijk zijn gelegen. Door jouw oog voor detail weet je alle hoeken en gaten mee te nemen zodat de praktijken er weer spic en span uitzien. Een schone praktijk draagt (vooral in deze tijd) bij aan een goede en vooral veilige relatie met onze patiënten.

Je werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van al onze behandelruimtes, administratiekamer en onze grote trainingsruimte. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bijhouden/aanvullen van alle voorraad die nodig is voor het schoonhouden van de behandelruimtes. Je werkt gestructureerd en zorgt voor een wekelijkse terugkoppeling aan onze praktijkhouders.

Wat wij vragen:

 • Het allerbelangrijkste: ‘Je bent gemotiveerd voor deze nieuwe uitdaging!’
 • Je gaat planmatig te werk en hebt oog voor orde en hygiëne.
 • Je bent correct in gedrag en bent communicatief vaardig.
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 6 uur per week. (Geef vooral jouw mogelijkheden door want een duobaan is mogelijk).
 • Belangrijke vaardigheden: zelfstandig, sociaal, verantwoordelijk, oplettend.

Wat wij jou bieden:

“Een leuke gezellige, maar vooral sociale baan in een inspirerende omgeving!”

 • Soort dienstverband: parttime
 • Een passend contract in loondienst.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Enthousiast geworden? Stuur jouw motivatie per brief of video naar Jaap van der Jagt (praktijkhouder) via jagt@fysiotherapiemaaswijk.nl!
En wie weet ben jij straks onze nieuwe collega!

Vacature Fysiotherapeut(e) 10-20 uur

logo Fysiotherapiepraktijk Maaswijklogo InMotion Fysiotherapie & Fitness

Elke dag werken wij met veel passie aan kwaliteit voor herstel, bewegen en coaching. Wij streven naar zelfredzaamheid van cliënten en doen er alles aan om iedereen, op een verantwoorde manier, zo snel mogelijk (weer) gezond en actief te krijgen, maar vooral ook te houden!

Ben je ondernemend, enthousiast, in staat om snel te schakelen en herken jij jezelf in onze visie?

Dan ben jij de collega, die wij zoeken!

Fysiotherapeut(e)

Op basis 10-20 uur (Uitbreiding op termijn is mogelijk)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende fysiotherapeut(e) ter versterking van ons team. Je levert een actieve bijdrage aan het door ontwikkelen van je specialisatie en maakt deel uit van een enthousiast en dynamisch team.

De praktijken
Je bent werkzaam op onze twee praktijken die met elkaar samenwerken met ieder hun eigen specialisaties.

InMotion Fysiotherapie & Fitness

InMotion Fysiotherapie en Fitness is een fysiotherapiepraktijk en medisch trainingscentrum gevestigd in het gezondheidscentrum De Zomertuinen in Spijkenisse. Naast algemene fysiotherapie hebben wij diverse specialisaties, onder andere manuele therapie, handtherapie, sportbegeleiding, neurorevalidatie. Ook wordt er medische trainingstherapie en verschillende (beweeg)programma’s aangeboden.

Fysiotherapie Maaswijk

Fysiotherapie Maaswijk is gelegen in gezondheidscentrum Maaswijk. De praktijk richt zich naast de algemene fysiotherapie met name op de diagnostiek en behandeling van klachten aan het bewegingsapparaat. Als specialisatie richt deze praktijk zich onder andere op manuele therapie, handtherapie, kinderfysiotherapie en echografie.

Functie eisen

Je hebt:

 • Bij voorkeur enige jaren werkervaring.
 • Ervaring op het gebied van het geven van groepsbehandelingen/lessen.
 • Affiniteit met sport en bewegen.
 • Empathisch vermogen, organisatorische en goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden. Je bent in staat om op een adequate manier je eigen cliëntenadministratie te voeren.
 • Het hebben van een specialisatie of verbijzondering is een pre.

Je bent:

 • In het bezit van een diploma opleiding Fysiotherapie en BIG geregistreerd.
 • Creatief en ondernemend ingesteld. Je toont initiatieven in het profileren van je beroep.
 • Ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister.
 • Zelfstandig en flexibel, zowel in je werk als fysiotherapeut als in je werkindeling.
 • In staat om zowel mono- als multidisciplinair samen te werken. Je kunt goed participeren in teamverband en bent collegiaal.
 • Bij voorkeur lid van het KNGF.

Wat je van ons kunt verwachten:

 • Een gezellig en vooral innovatief team dat elkaar motiveert het beste uit zichzelf te halen!
 • Een uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden om gezamenlijk multidisciplinaire activiteiten op te zetten.
 • Een goed ingerichte praktijkruimte, met een grote trainingszaal.
 • Praktijken waarbij kennis delen van groot belang is.
 • Ondersteuning bij het verder ontwikkelen en delen van je aandachtsgebied/specialisatie.

Functie-inhoud
Je functie bestaat uit het geven van individuele behandelingen en/of groepsbehandelingen/lessen. Daarnaast wordt regelmatig voorlichting, preventie en advies gegeven over klachten van het bewegingsapparaat aan de cliënt of aan derden (andere disciplines, mantelzorg, etc.).
Wij hechten waarde aan het gezamenlijk verder ontwikkelen en uitbouwen van een specialisme.

Het aanbod
Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd op basis van 10-20 uur. In de toekomst is de intentie om te komen tot een vaste aanstelling in een uitdagende functie. Salariëring wordt in overleg besproken. Hierbij wordt het ontwikkelings- en beloningsbeleid van de praktijk gehanteerd.

Sollicitatieprocedure
Past deze functie helemaal bij jou en ben je enthousiast om deze vacature in te vullen, dan kun je je motivatie en CV sturen naar Sabrina Bijl-Fortes. Motivatie per video wordt gewaardeerd!

InMotion Fysiotherapie & Fitness
T.a.v. Sabrina Bijl-Fortes
Hürthstraat 11
3203 LH Spijkenisse
06 – 39 21 36 31

E-mail: bijl@inmotionspijkenisse.nl
Website: www.inmotionfysiofit.nl

Sluitingsdatum: 14 september 2020

Update: opening praktijk wo 6 mei

logo Fysiotherapiepraktijk Maaswijk logo InMotion Ergotherapie logo InMotion Fysiotherapie & Fitness

Het is gelukkig zo ver, stapje bij stapje gaan wij vanaf woensdag 6 mei weer open.

Om dit op een goede en voor iedereen veilige manier te doen, hebben wij de nodige aanpassingen moeten maken. Wij hebben ons hierbij nadrukkelijk laten leiden door de adviezen in het stappenplan “Verantwoord opschalen paramedische zorg in de 1e lijn tijdens de coronacrisis” van 30 april, welke wij hebben ontvangen van onze beroepsgroepen het KNGF en EN, in samenwerking met het RIVM.

Allereerst zullen wij starten met de cliënten, die de fysieke behandeling het hardst nodig/ gemist hebben. Wij hopen dat u daar begrip voor heeft!!

Onze inzet is om zoveel mogelijk cliënten met dringende klachten/hulpvragen op een verantwoorde manier te helpen. Wij denken dat we dit kunnen doen door een combinatie te maken van het aanbieden van fysieke hulp in de praktijk of aan huis met daarnaast het beeldbellen/telefonisch consult.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, u de ene week in de praktijk behandeld en de andere week (met oefeningen) via beeldbellen begeleid wordt. Met de begeleiding op afstand hebben wij de afgelopen periode goede ervaringen opgedaan en het is zeker waardevol. Wij hebben de behandeltijden zo aangepast, dat er maar een iemand tegelijk binnenkomt en vertrekt. U komt dan geen andere mensen tegen.

Tussen de behandelingen in, hebben wij extra tijd gepland om alles goed schoon te maken, voordat wij de volgende cliënt binnen laten. Indien nodig zullen wij gebruik maken van beschermende middelen, plexiglasschermen (handtherapie), etc.
Als klachten op afstand behandeld kunnen worden, dan heeft dat in de huidige situatie de voorkeur.

In de wachtkamers hangen duidelijke instructies hoe te handelen. De wachtkamer van InMotion is tijdelijk verplaatst naar de lange gang achterin, omdat daar meer ruimte is. De balie is tijdelijk gesloten. Er is een looproute gemaakt voor binnenkomst en vertrek. Ter informatie de liften in het complex zijn i.v.m. de coronacrisis buiten gebruik.

U wordt gevraagd max. 5 minuten van tevoren aanwezig te zijn, bij iedere behandeling een schone handdoek mee te nemen en bij binnenkomst uw handen te reinigen met het aanwezige desinfectiemiddel.

Bent u verkouden of koortsig meldt dit ons vooraf. Heeft u zieke familieleden, dan kan dit ook eventueel een reden zijn om u tijdelijke op afstand te moeten behandelen.
Bel ons gerust hierover om dit met ons te bespreken.
De gezondheid van iedereen staat voorop!!

Onze inzet is om u op een goede aangepaste manier weer te kunnen helpen!
Wij hebben er enorm veel zin, hebben u gemist en kijken uit naar 6 mei.

Dus graag tot snel en wij hopen dat u begrip heeft voor de nieuwe vorm van werken.

Tot snel!!!