Skip to main content

Nieuws

Vacature Fysiotherapeut(e)

logo InMotion Fysiotherapie & Fitnesslogo Fysiotherapiepraktijk Maaswijk

Elke dag werken wij met veel passie aan kwaliteit voor herstel, bewegen en coaching. Wij streven naar zelfredzaamheid van cliënten en doen er alles aan om iedereen, op een verantwoorde manier, zo snel mogelijk (weer) gezond en actief te krijgen, maar vooral ook te houden!

Ben je ondernemend, enthousiast, in staat om snel te schakelen en herken jij jezelf in onze visie?

Dan ben jij de collega, die wij zoeken!

Fysiotherapeut(e)

Op basis van nul-uren met kans op uitbreiding
Indien mogelijk is beschikbaarheid gewenst van 23 september tot en met 13 oktober i.v.m. vakantiewaarneming

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en ondernemende fysiotherapeut(e) ter versterking van ons team. Je levert een actieve bijdrage aan het door ontwikkelen van je specialisatie en maakt deel uit van een enthousiast en dynamisch team.

De praktijken
Je bent werkzaam op onze twee praktijken die met elkaar samenwerken met ieder hun eigen specialisaties.

InMotion Fysiotherapie & Fitness

InMotion Fysiotherapie en Fitness is een fysiotherapiepraktijk en medisch trainingscentrum gevestigd in het gezondheidscentrum De Zomertuinen in Spijkenisse. Naast algemene fysiotherapie hebben wij diverse specialisaties, onder andere manuele therapie, handtherapie, sportbegeleiding, neurorevalidatie. Ook wordt er medische trainingstherapie en verschillende (beweeg)programma’s aangeboden.

Fysiotherapie Maaswijk

Fysiotherapie Maaswijk is gelegen in gezondheidscentrum Maaswijk. De praktijk richt zich naast de algemene fysiotherapie met name op de diagnostiek en behandeling van klachten aan het bewegingsapparaat. Als specialisatie richt deze praktijk zich o.a. op manuele therapie, handtherapie, kinderfysiotherapie en echografie.

Functie eisen

Je hebt:

 • Bij voorkeur enige jaren werkervaring.
 • Ervaring op het gebied van het geven van groepsbehandelingen/lessen.
 • Affiniteit met sport en bewegen.
 • Empathisch vermogen, organisatorische en goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden. Je bent in staat om op een adequate manier je eigen cliëntenadministratie te voeren.

Je bent:

 • In het bezit van een diploma opleiding Fysiotherapie en BIG geregistreerd.
 • Ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister.
 • Bij voorkeur lid van het KNGF.
 • Zelfstandig en flexibel, zowel in je werk als fysiotherapeut als in je werkindeling.
 • In staat om zowel mono- als multidisciplinair samen te werken. Je kunt goed participeren in teamverband en bent collegiaal.
 • Creatief en ondernemend ingesteld. Je toont initiatieven in het profileren van je beroep.

Wat je van ons kunt verwachten:

 • Een uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden om gezamenlijk multidisciplinaire activiteiten op te zetten.
 • Een goed ingerichte praktijkruimte, met een grote trainingszaal.
 • Praktijken waarbij kennis delen van groot belang is.
 • Ondersteuning bij het verder ontwikkelen en delen van je aandachtsgebied/specialisatie.
 • Een gezellig en innovatief team dat elkaar motiveert het beste uit zichzelf te halen.

Functie-inhoud
Je biedt algemene reguliere fysiotherapie. Het kan hierbij gaan om individuele behandelingen als om groepsbehandelingen/lessen, zoals beweegprogramma’s, medische trainingstherapie, geven van revalidatie etc. Daarnaast wordt regelmatig voorlichting, preventie en advies gegeven over, van, voor het bewegingsapparaat aan de cliënt of aan derden (andere disciplines, mantelzorg, etc.). Wij hechten waarde aan het gezamenlijk verder ontwikkelen en uitbouwen van een specialisme.

Het aanbod
Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd op basis van nul-uren met kans op uitbreiding. In de toekomst is de intentie om te komen tot een vaste aanstelling in een uitdagende functie. Salariëring wordt in overleg besproken. Hierbij wordt het ontwikkelings- en beloningsbeleid van de praktijk gehanteerd.

Sollicitatieprocedure
Past deze functie helemaal bij jou en ben je enthousiast om deze vacature in te vullen, dan kun je je sollicitatiebrief per mail sturen naar:

InMotion Fysiotherapie & Fitness
T.a.v. Sabrina Bijl-Fortes
Hürthstraat 11
3203 LH Spijkenisse

06 – 39 21 36 31
E-mail: bijl@inmotionspijkenisse.nl
Website: www.inmotionfysiofit.nl

Sluitingsdatum: 23 september 2019.

InMotion Fysiotherapie & Fitness gebruikt de AfsprakenApp

Als extra service naar onze cliënten introduceren wij u de AfsprakenApp.
Een dag voor uw afspraak ontvangt u voortaan via een sms of e-mail een automatische herinnering aan uw afspraak met een van onze fysiotherapeuten.

Voor de procedure verwijzen wij u graag naar deze link van de folder.

Wij hopen dat u veel plezier en gemak van onze service zal hebben.

Het BeterBoek sponsor keurmerk

Sponsoring

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject “Het BeterBoek” voor de kinderafdeling en dagbehandeling van het Spijkenisse Medisch Centrum.
Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden in het Spijkenisse Medisch Centrum gratis Het BeterBoek van Bureau Méteau uitgereikt!

Het BeterBoek

Een ziekenhuisopname is voor kinderen een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Ze komen in een onbekende omgeving terecht en doen veel nieuwe indrukken op.
Dat zorgt vaak voor onrust en onzekerheid. Een goede voorbereiding en begeleiding kan veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij.

Waardevolle herinnering

Het BeterBoek is en blijft eigendom van het kind. Na de opname gaat het boek met daarin alle uitleg, berichten, foto’s en ervaringen mee naar huis. Op die manier is de uitgave voor het kind een waardevolle herinnering aan de tijd in het ziekenhuis.