logo InMotion Fysiotherapie & Fitnesslogo Fysiotherapiepraktijk Maaswijk

Heb je ruimte om bij drukte ons te ondersteunen of tijdens vakanties waar te nemen. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waarneming

Fysiotherapeut(e)

Op basis van ZZP of in loondienst

De praktijken
Je bent werkzaam op onze twee praktijken die met elkaar samenwerken met ieder hun eigen specialisaties.

InMotion Fysiotherapie & Fitness
InMotion Fysiotherapie en Fitness is een fysiotherapiepraktijk en medisch trainingscentrum gevestigd in het gezondheidscentrum De Zomertuinen in Spijkenisse. Naast algemene fysiotherapie hebben wij diverse specialisaties, onder andere manuele therapie, longrevalidatie, handtherapie, sportbegeleiding en neurorevalidatie. Ook wordt er medische trainingstherapie en verschillende (beweeg)programma’s aangeboden.

Fysiotherapie Maaswijk
Fysiotherapie Maaswijk is gelegen in gezondheidscentrum Maaswijk. De praktijk richt zich naast de algemene fysiotherapie met name op de diagnostiek en behandeling van klachten aan het bewegingsapparaat. Als specialisatie richt deze praktijk zich onder andere op manuele therapie, handtherapie, kinderfysiotherapie en echografie.

Functie eisen:
Je hebt:

  • Bij voorkeur enige jaren werkervaring.
  • Empathisch vermogen, organisatorische en goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden. Je bent in staat om op een adequate manier je eigen cliëntenadministratie te voeren.

Je bent:

  • In het bezit van een diploma opleiding Fysiotherapie en BIG geregistreerd.
  • Ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister.
  • Zelfstandig en flexibel, zowel in je werk als fysiotherapeut als in je werkindeling.
  • In staat om zowel mono- als multidisciplinair samen te werken. Je kunt goed participeren in teamverband en bent collegiaal.

Wat je van ons kunt verwachten:

  • Een dynamisch en gezellig team, wat elkaar motiveert het beste uit zichzelf te halen, maar ook kritisch naar elkaar durft te kijken.
  • Praktijken waarbij kennis delen van groot belang is.

Functie-inhoud
Je functie bestaat uit het geven van individuele behandelingen en/of groepsbehandelingen/lessen. Daarnaast wordt regelmatig voorlichting, preventie en advies gegeven over klachten van het bewegingsapparaat aan de cliënt of aan derden (andere disciplines, mantelzorg, etc.).

Het aanbod
Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (loondienst of ZZP). Uren en salariëring in overleg. Hierbij wordt het ontwikkelings- en beloningsbeleid van de praktijk gehanteerd.

Sollicitatieprocedure
Lijkt de functie geschikt voor jou en ben je enthousiast om deze vacature in te vullen, dan kun je je sollicitatiebrief per mail sturen naar Sabrina Bijl-Fortes. Wil je meer informatie over deze vacature, dan kun je contact opnemen. De sluitingsdatum is 1 september 2021.

Sabrina Bijl-Fortes,
Hurthstraat 11
3203 LH  Spijkenisse

bijl@inmotionspijkenisse.nl
06-39213631